Bodemisolatie

Bespaar op uw energierekening en verhoog uw wooncomfort met bodemisolatie!

Wat wij ook doen

Subsidie voor bodemsolatie

Voor bodemisolatie kunt u subsidie aanvragen via de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). De hoogte van de subsidie bedraagt:

€ 4,- per m² voor bodemisolatie
€ 8,- per m² voor bodemisolatie in combinatie met ten minste één andere isolatiemaatregel

Bodemsolatie van Gevelbeheer Noord

Bodemisolatie is de ideale oplossing voor kruipruimtes met een diepte van minder dan 50 cm, waardoor optrekkend vocht wordt voorkomen en koude stromen langs de funderingsranden worden geëlimineerd.

Voordelen Bodemisolatie

Waarom bodemisolatie van ons?

Meer over bodemisolatie

Spouwmuurisolatie is het proces waarbij de lege ruimte (spouw) tussen de binnen- en buitenmuur van een woning wordt opgevuld met isolatiemateriaal om warmteverlies te verminderen en energie-efficiëntie te verbeteren.

 

Bodemisolatie is een eenvoudige en kosteneffectieve isolatiemethode waarbij het isolatiemateriaal los op de bodem van de kruipruimte wordt gestort, wat resulteert in lagere manuren en voornamelijk materiaalkosten.

Gevelbeheer Noord biedt hoogwaardige bodemisolatieproducten, waaronder Isoplusparels (bodemisolatie losgestort), Drowa (bodemchips losgestort), en ISOdekens (isolatiedekens), om uw kruipruimte effectief te isoleren.

Gratis kruipruimte inspectie

Onze experts komen bij u langs voor een grondige inspectie van de kruipruimte. Op basis van deze inspectie geven we persoonlijk advies over de beste bodemisolatieoplossing voor uw situatie.

01.
Offerte op maat

Na de inspectie bespreken we de verschillende isolatiematerialen die we aanbieden, waaronder Isoplusparels, Drowa chips en ISOdekens. Samen kiezen we het materiaal dat het beste past bij uw behoeften en budget.

02.
Uitvoering van de werkzaamheden

Ons ervaren team zorgt voor een professionele installatie van de bodemisolatie. Het isolatiemateriaal wordt gelijkmatig en nauwkeurig verspreid over de bodem van de kruipruimte, wat zorgt voor een effectieve isolatielaag.

03.
Controle en nazorg

Na de installatie van de bodemisolatie kunt u direct genieten van de voordelen. Optrekkend vocht wordt voorkomen, koude stromen langs de funderingsranden verdwijnen en uw kruipruimte blijft droog en warmer, wat resulteert in een comfortabeler en gezonder binnenklimaat.

04.

Het beste voor uw kruipruimte en vloer

Innovatieve Isolatie met onze isolatiechips en parels

Kies voor isolatiechips van Gevelbeheer Noord en verminder je CO2-uitstoot met wel 300 kg per jaar, terwijl je tegelijkertijd je wooncomfort verhoogt dankzij een beter geïsoleerde vloer. Bovendien bespaar je tot 20% op je energiekosten met deze effectieve isolatieoplossing.

Ontdek de voordelen van isolatiechips voor bodemisolatie bij Gevelbeheer Noord! Met deze innovatieve oplossing verlaag je niet alleen je energiekosten, maar verhoog je ook je wooncomfort en verminder je je ecologische voetafdruk. Lees verder voor meer informatie over hoe isolatiechips kunnen bijdragen aan een beter geïsoleerde woning en een duurzamere levensstijl. 

Heeft u vragen? Wij hebben de antwoorden!!

In 2 stappen naar een offerte

Ons team staat voor u klaar via telefoon en WhatsApp. Bel ons voor een snel antwoord op uw isolatievraagstukken of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende offerte.