Impregneren

Spouwmuur isoleren? Dan ook uw gevel impregneren!

Wat wij ook doen

Subsidie voor isolatie van uw dak

BTW Verlaging: Geniet van het verlaagde btw-tarief van 9% voor dakisolatie bij woningen ouder dan 2 jaar.

Energiebespaarlening: Informeer naar de mogelijkheden voor een energiebespaarlening.

ISDE Subsidie: Ontvang tot €15 per m² voor dakisolatie in 2024. Verdubbel de subsidie door isolatie met milieuvriendelijke materialen.
Voor en na gevelreiniging

Impregneren van Gevel Beheer Noord

Spouwmuurisolatie is een bekende en effectieve manier om uw huis energiezuiniger te maken. Maar wist u dat het impregneren van je gevel een fantastische aanvulling kan zijn op spouwmuurisolatie? 

Bij gevelimpregnatie wordt een waterafstotende vloeistof op de buitenmuur van je huis aangebracht. Deze vloeistof trekt in de stenen en laat een beschermend laagje achter, waardoor de muur minder vocht opneemt en vuil zich minder snel hecht. Het resultaat? Een nette uitstraling en langer behoud van je metsel- en voegwerk.

Voordelen dakisolatie

Waarom dakisolatie van ons?

Meer over Impregneren

Vooral bij muren waar spouwmuurisolatie is toegepast, kan impregneren wonderen verrichten. Dit geldt vooral voor vochtige gevels met weinig zonlicht. Door je gevel te impregneren, voorkom je vochtopname en behoud je het dampdoorlatende vermogen. Hierdoor vermindert de kans op schimmel- en algenvorming, terwijl de isolatie in de spouwmuur optimaal blijft presteren.

Maar wat als je vleermuizen hebt? Recentelijk is veel gesproken over het isoleren van spouwmuren en de impact op vleermuizen. Gelukkig werkt de minister aan oplossingen om spouwmuurisolatie weer mogelijk te maken, terwijl de vleermuizen worden beschermd. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. Wij hebben diverse cursussen natuurvriendelijk isoleren gedaan en kunne u hiermee helpen!

Je gevel moet in goede staat zijn voordat je deze kunt impregneren. Soms is een grondige reiniging nodig, of moet voegwerk worden bijgewerkt of vervangen. Bovendien mag er geen optrekkend vocht in de gevel zijn. En let op, de hele gevel moet worden behandeld, anders kan vocht nog steeds binnendringen via onbehandelde delen.

De ideale tijd voor impregneren is het voorjaar en de zomer, wanneer het droog is. Bij regen of vrieskou kan de behandeling niet worden uitgevoerd. Gelukkig duurt het impregneren meestal maar één dag, afhankelijk van de grootte van je gevel.

De kosten voor impregneren variëren, maar gemiddeld betaal je voor een tussenwoning met een geveloppervlakte tot 50m2 tussen de € 600 en € 1000, exclusief reiniging of voegwerk. En elke 10 jaar moet je gevel opnieuw behandeld worden.

Gratis inspectie en advies

Neem contact op met Gevel Beheer Noord voor een gratis inspectie van uw dak. Onze experts zullen uw dak grondig onderzoeken en advies op maat geven over de beste isolatieopties voor uw situatie.

01.
Offerte op maat

Na de inspectie ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte op maat. Hierin worden alle kosten en benodigdheden voor de dakisolatie duidelijk uiteengezet, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

02.
Uitvoering van de werkzaamheden

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, plannen we de installatie van de dakisolatie in. Ons ervaren team voert de installatie vakkundig en efficiënt uit, met minimale overlast voor u als klant.

03.
Controle en nazorg

Na de installatie van de dakisolatie zorgen we voor periodieke inspecties om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt. Bovendien bieden we garantie op onze werkzaamheden, zodat u met een gerust hart kunt genieten van de voordelen van uw goed geïsoleerde dak.

04.

Laat ook uw woning door ons imprgeneren!

Impregneren door Gevel beheer Noord

Ontdek de voordelen van dakisolatie met PIF van Gevel Beheer Noord! Met ons geavanceerde PIF-systeem profiteert u niet alleen van een flinke besparing op uw energierekening, maar ook van een verbeterd thermisch comfort en een aanzienlijke vermindering van uw CO2-uitstoot. Leer hieronder meer over de impact van PIF op uw woning en het milieu.

Heeft u vragen? Wij hebben de antwoorden!!

In 2 stappen naar een offerte

Ons team staat voor u klaar via telefoon en WhatsApp. Bel ons voor een snel antwoord op uw isolatievraagstukken of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende offerte.

Wij gaan alleen voor 5 sterren reviews!

Ontdek waarom onze klanten zo tevreden zijn over onze diensten. Hier zijn enkele recensies van tevreden klanten die hebben ervaren wat Gevel Beheer Noord te bieden heeft.

Rik MaagdGevelreiniging en onderhoud
Read More
"Ik ben zeer tevreden met het gevelonderhoud dat Gevelbeheer Noord heeft uitgevoerd. Ze leverden uitstekend vakmanschap en waren zeer professioneel in hun aanpak. Mijn gebouw ziet er weer als nieuw uit! Ik kan ze zeker aanbevelen aan iedereen die gevelzorg nodig heeft."
Kamila BodenkoGevelreiniging en onderhoud
Read More
"Als vastgoedeigenaar waardeer ik de betrouwbaarheid en kwaliteit van Gevelbeheer Noord enorm. Ze hebben onze gevels met zorg behandeld en gezorgd voor duurzame oplossingen. Hun toewijding aan klanttevredenheid is echt bewonderenswaardig. Bedankt voor het uitstekende werk!"
Apollonia HaddersGevelreiniging en onderhoud
Read More
"Gevelbeheer Noord heeft echt indruk op mij gemaakt met hun toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze hebben niet alleen fantastisch werk geleverd aan onze gevel, maar hebben ook advies gegeven over hoe we onze gebouwen energiezuiniger kunnen maken. Een geweldige ervaring van begin tot eind!"
Previous
Next