Vloerisolatie

Bespaar op uw energierekening en verhoog uw wooncomfort met vloerisolatie!

Wat wij ook doen

Subsidie voor isolatie van uw vloer

Voor isolatie van uw vloer kunt u subsidie aanvragen via de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). De hoogte van de subsidie bedraagt:

€ 4,- per m² voor vloerisolatie
€ 8,- per m² voor vloerisolatie in combinatie met ten minste één andere isolatiemaatregel

Vloerisolatie van Gevelbeheer Noord

Wil je jouw huis energiezuiniger maken en tegelijkertijd het comfort verhogen? Overweeg dan vloerisolatie van Gevelbeheer Noord. Onze vloerisolatieoplossingen helpen je om warmteverlies te verminderen, je energierekening te verlagen en je leefomgeving comfortabeler te maken.

Bij Gevelbeheer Noord isoleren we al jarenlang woningen en bedrijfspanden. We zijn gespecialiseerd in isolatietechnieken voor gebouwen tussen 1925 en 1985. Onze onafhankelijkheid van producten stelt ons in staat om voor elk project een passende oplossing te vinden.

We werken volgens gecertificeerde uitvoeringen, wat resulteert in de beste service en tevredenheid met het eindresultaat. Daarnaast bieden we 10 jaar garantie op onze vloerisolatie. 

Voordelen vloerisolatie

Meer over vloerisolatie
  • Hoger energielabel
  • Vermindering van CO2-uitstoot
  • Lagere energierekening
  • Compatibel met vloerverwarming
  • Vermindering van schimmels en huisstofmijt
  • Gezondere luchtvochtigheid

Bij Gevelbeheer Noord passen we geavanceerde technieken toe om vloerisolatie van hoge kwaliteit te leveren.

Bij Gevelbeheer Noord maken we gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen om de beste resultaten te garanderen:

  • EPS-Parels: Deze isolatieparels bieden uitstekende thermische isolatie en zijn geschikt voor verschillende vloertypen.

  • PUR-Schuim: Dit isolatiemateriaal wordt gebruikt voor naadloze isolatie van vloeren en leidingen, waardoor koudebruggen worden voorkomen.

  • Isolatiefolie: Dun en flexibel, maar zeer effectief in het reflecteren van warmte en het verminderen van warmteverlies.

Gratis inspectie van uw vloer en kruipruimte

 Onze experts voeren een grondige inspectie uit van je vloer om de beste isolatieoplossing te bepalen. We geven persoonlijk advies op maat.

01.
Offerte op maat

Na de inspectie ontvang je een gedetailleerde offerte. Na jouw goedkeuring plannen we de installatie in op een geschikt moment voor jou.

02.
Uitvoering van de werkzaamheden

Ons ervaren team voert de isolatiewerkzaamheden uit met precisie en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

03.
Controle en nazorg

We bieden garantie op onze installaties en zorgen ervoor dat de isolatie jarenlang effectief blijft.

04.

Het beste voor uw vloer en bodem

Innovatieve Isolatie met PIF®

Ontdek de voordelen van vloerisolatie met PIF van Gevelbeheer Noord! Met ons geavanceerde PIF-systeem profiteert u niet alleen van een flinke besparing op uw energierekening, maar ook van een verbeterd thermisch comfort en een aanzienlijke vermindering van uw CO2-uitstoot. Leer hieronder meer over de impact van PIF op uw woning en het milieu.

Heeft u vragen? Wij hebben de antwoorden!!

In 2 stappen naar een offerte

Ons team staat voor u klaar via telefoon en WhatsApp. Bel ons voor een snel antwoord op uw isolatievraagstukken of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende offerte.