Gevelonderhoud

Verhoog uw wooncomfort met gevelonderhoud!

Wat wij ook doen

Subsidie voor isolatie van uw woning

BTW Verlaging: Geniet van het verlaagde btw-tarief van 9% voor dakisolatie bij woningen ouder dan 2 jaar.

Energiebespaarlening: Informeer naar de mogelijkheden voor een energiebespaarlening.

ISDE Subsidie: Ontvang tot €15 per m² voor dakisolatie in 2024. Verdubbel de subsidie door isolatie met milieuvriendelijke materialen.

Gevelonderhoud door Gevel beheer Noord

Bij Gevel beheer Noord bieden we naast het isoleren van spouwmuren ook gespecialiseerd gevelonderhoud aan. Soms zijn gevels toe aan een opknapbeurt, vooral wanneer de voegen versleten zijn. We werken samen met een ervaren partner die al jarenlang actief is in het vak.

Voordelen dakisolatie

Waarom dakisolatie van ons?

Meer over gevelonderhoud

 Gevelonderhoud is essentieel om de levensduur van uw gebouw te verlengen en om esthetische en structurele problemen te voorkomen. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, kunt u schade door vocht, vorst, en andere invloeden verminderen. Bovendien draagt een goed onderhouden gevel bij aan de waarde en uitstraling van uw woning of bedrijfspand.

Stoomcleanen is een gevelreinigingstechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van stoom onder hoge druk om vuil, mossen, algen en andere verontreinigingen van de gevel te verwijderen. Deze methode is zeer effectief omdat de hitte en de kracht van de stoom het vuil losmaken en het oppervlak grondig reinigen, terwijl het tegelijkertijd milieuvriendelijk is.

Stoomcleanen is vooral geschikt voor delicate gevelmaterialen zoals baksteen, natuursteen en historische gevels, omdat het geen agressieve chemicaliën of abrasieve methoden vereist die het oppervlak kunnen beschadigen. Bovendien doodt de hitte van de stoom ook bacteriën, schimmels en algen, waardoor de gevel niet alleen schoon wordt, maar ook langer schoon blijft.

Met stoomcleanen kunnen we uw gevel op een veilige en effectieve manier reinigen, waardoor het zijn oorspronkelijke uitstraling terugkrijgt en de levensduur van uw gevel wordt verlengd.

De frequentie van gevelonderhoud hangt af van verschillende factoren, waaronder de locatie van uw pand, het type gevelmateriaal en de mate van blootstelling aan vervuiling en weersomstandigheden. Over het algemeen raden we aan om uw gevel elke 5 tot 10 jaar te laten inspecteren en indien nodig te laten onderhouden.

Plixxent Plixxopol SF640100: Geslotencellig isolatieschuim voor uitstekende thermische isolatie.
PCC S-0310: Opencellig isolatieschuim met goede isolerende eigenschappen.
PIF Isolatiefolie: Efficiënte isolatiefolie voor diverse toepassingen.
IKO Enertherm: PIR-platen voor een hoge isolatiewaarde en brandveiligheid.

Gratis Gevelinspectie

Onze experts komen bij u langs voor een grondige inspectie van uw gevel. We analyseren de staat van uw gevel en identificeren eventuele problemen zoals beschadigde voegen, vervuiling of scheuren.

01.
Advies op Maat

Op basis van de inspectie stellen we een advies op maat op voor het benodigde onderhoud. We bespreken de mogelijke oplossingen en geven aanbevelingen die aansluiten bij uw wensen en budget.

02.
Professioneel Gevelonderhoud

Na goedkeuring van het adviesplan, gaan onze vakmensen aan de slag met het gevelonderhoud. Onze ervaren team zorgt voor een professionele en vakkundige uitvoering.

03.
Nazorg en Onderhoudsadvies

Na afronding van het gevelonderhoud, bieden we nazorg en onderhoudsadvies om uw gevel in optimale conditie te houden. 

04.

Maximaliseer uw voordeel met ons

All-in Pakket voor gevelonderhoud

Bij Gevel Beheer Noord bieden we een all-in pakket aan, in combinatie met spouwmuurisolatie. Dit pakket omvat een uitgebreid scala aan diensten, waaronder het verwijderen van verf van muren om uw woning weer in zijn oorspronkelijke staat te brengen. Of het nu gaat om het renoveren van uw gevel of het verbeteren van de isolatie van uw woning, wij staan voor u klaar met professioneel advies en hoogwaardige uitvoering.

Heeft u vragen? Wij hebben de antwoorden!!

In 2 stappen naar een offerte

Ons team staat voor u klaar via telefoon en WhatsApp. Bel ons voor een snel antwoord op uw isolatievraagstukken of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende offerte.