Dakisolatie

Bespaar op uw energierekening en verhoog uw wooncomfort met Dakisolatie!

Wat wij ook doen

Subsidie voor isolatie van uw dak

BTW Verlaging: Geniet van het verlaagde btw-tarief van 9% voor dakisolatie bij woningen ouder dan 2 jaar.

Energiebespaarlening: Informeer naar de mogelijkheden voor een energiebespaarlening.

ISDE Subsidie: Ontvang tot €15 per m² voor dakisolatie in 2024. Verdubbel de subsidie door isolatie met milieuvriendelijke materialen.

Dakisolatie van Gevelbeheer Noord

Dakisolatie is essentieel voor het verbeteren van uw wooncomfort en het verlagen van uw energierekening. Het voorkomt warmteverlies in de winter en houdt uw huis koeler in de zomer. Bovendien draagt het bij aan het verminderen van schimmelvorming en vochtproblemen, waardoor uw leefomgeving gezonder wordt.

Ons ervaren team van vakmensen voert de isolatiewerkzaamheden uit met grote aandacht voor detail, vakmanschap en veiligheid. Bij Gevelbeheer Noord streven we ernaar om uw huis of bedrijfspand te voorzien van hoogwaardige spouwmuurisolatie die niet alleen energie bespaart, maar ook bijdraagt aan uw comfort en de waarde van uw vastgoed verhoogt.

Voordelen dakisolatie

Waarom dakisolatie van ons?

Meer over spouwmuurisolatie

Dakisolatie is een cruciale stap in het verduurzamen van uw woning en heeft verschillende voordelen. Allereerst zorgt het voor energiebesparing en rendement doordat warmte stijgt en een goed geïsoleerd dak warmteverlies voorkomt, waardoor uw energieverbruik afneemt. Daarnaast biedt dakisolatie ook een brandwerende werking, wat de veiligheid van uw woning vergroot. Bovendien dempt dakisolatie geluidsoverlast, waardoor uw leefomgeving stiller en comfortabeler wordt. Tot slot draagt dakisolatie bij aan een beter energielabel voor uw woning, wat de waarde ervan verhoogt.

 

Gevelbeheer Noord biedt diverse methoden voor dakisolatie, zowel vanuit de binnenzijde als de buitenzijde. Onze experts adviseren u graag over de beste aanpak voor uw situatie. Binnenzijde isolatie is geschikt voor verschillende soorten daken, zoals platte daken, schuine daken en zoldervloeren. Buitenzijde isolatie, ook bekend als 'warm dak' isolatie, omvat het aanbrengen van isolatiemateriaal bovenop de dakconstructie.

 

Bij Gevelbeheer Noord maken we gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen voor optimale prestaties en duurzaamheid:

Plixxent Plixxopol SF640100: Geslotencellig isolatieschuim voor uitstekende thermische isolatie.
PCC S-0310: Opencellig isolatieschuim met goede isolerende eigenschappen.
PIF Isolatiefolie: Efficiënte isolatiefolie voor diverse toepassingen.
IKO Enertherm: PIR-platen voor een hoge isolatiewaarde en brandveiligheid.

Gratis inspectie en advies

Neem contact op met Gevelbeheer Noord voor een gratis inspectie van uw dak. Onze experts zullen uw dak grondig onderzoeken en advies op maat geven over de beste isolatieopties voor uw situatie.

01.
Offerte op maat

Na de inspectie ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte op maat. Hierin worden alle kosten en benodigdheden voor de dakisolatie duidelijk uiteengezet, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

02.
Uitvoering van de werkzaamheden

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, plannen we de installatie van de dakisolatie in. Ons ervaren team voert de installatie vakkundig en efficiënt uit, met minimale overlast voor u als klant.

03.
Controle en nazorg

Na de installatie van de dakisolatie zorgen we voor periodieke inspecties om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt. Bovendien bieden we garantie op onze werkzaamheden, zodat u met een gerust hart kunt genieten van de voordelen van uw goed geïsoleerde dak.

04.

Maximaliseer comfort en energiebesparing met

PIF dakisolatie van Gevelbeheer Noord

Ontdek de voordelen van dakisolatie met PIF van Gevelbeheer Noord! Met ons geavanceerde PIF-systeem profiteert u niet alleen van een flinke besparing op uw energierekening, maar ook van een verbeterd thermisch comfort en een aanzienlijke vermindering van uw CO2-uitstoot. Leer hieronder meer over de impact van PIF op uw woning en het milieu.

Heeft u vragen? Wij hebben de antwoorden!!

In 2 stappen naar een offerte

Ons team staat voor u klaar via telefoon en WhatsApp. Bel ons voor een snel antwoord op uw isolatievraagstukken of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende offerte.