Spouwmuurisolatie

Bespaar op uw energierekening en verhoog uw wooncomfort met spouwmuurisolatie!

Wat wij ook doen

Subsidie voor isolatie van spouwmuur

Voor spouwmuurisolatie kunt u subsidie aanvragen via de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). De hoogte van de subsidie bedraagt:

€ 4,- per m² voor spouwmuurisolatie
€ 8,- per m² voor spouwmuurisolatie in combinatie met ten minste één andere isolatiemaatregel

Spouwmuurisolatie van Gevelbeheer Noord

Gevelbeheer Noord biedt hoogwaardige spouwmuurisolatie om huizen en bedrijfspanden te voorzien van een efficiënte en duurzame isolatieoplossing. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap, streven we ernaar om de energie-efficiëntie te verbeteren en het comfort te verhogen.

Ons ervaren team van vakmensen voert de isolatiewerkzaamheden uit met grote aandacht voor detail, vakmanschap en veiligheid. Bij Gevelbeheer Noord streven we ernaar om uw huis of bedrijfspand te voorzien van hoogwaardige spouwmuurisolatie die niet alleen energie bespaart, maar ook bijdraagt aan uw comfort en de waarde van uw vastgoed verhoogt.

Voordelen Spouwmuurisolatie

Waarom Spouwmuurisolatie van ons?

Meer over spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is het proces waarbij de lege ruimte (spouw) tussen de binnen- en buitenmuur van een woning wordt opgevuld met isolatiemateriaal om warmteverlies te verminderen en energie-efficiëntie te verbeteren.

 

Bij spouwmuurisolatie worden kleine gaatjes in de buitenmuur geboord, waardoor isolatiemateriaal in de spouw wordt geïnjecteerd. Het isolatiemateriaal vult de spouw volledig op, waardoor warmteverlies wordt beperkt.

 

De voordelen van spouwmuurisolatie zijn onder andere energiebesparing, lagere stookkosten, verbeterd wooncomfort, geluidsisolatie, vermindering van CO2-uitstoot en verhoogde waarde van de woning.

Veelgebruikte isolatiematerialen voor spouwmuurisolatie zijn onder andere glaswol, steenwol, EPS-parels Pur, Schuim en EnveriFoam. Het specifieke isolatiemateriaal kan variëren afhankelijk van de isolatiebehoeften en de kenmerken van de woning.

Gratis spouwmuurinspectie

We komen graag bij u langs om uw spouwmuren te inspecteren en te adviseren over de beste isolatieoplossing. We kijken onder andere naar: De breedte van de spouw, aanwezigheid van obstakels in de spouw en de staat van het voegwerk

01.
Offerte op maat

Na de inspectie ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. De offerte bevat de prijs van de isolatiewerkzaamheden, de gebruikte materialen en de garantievoorwaarden.

02.
Uitvoering van de werkzaamheden

Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een vakkundige en efficiënte installatie van Enverifoam XD, met minimale verstoring van uw dagelijkse activiteiten.

03.
Controle en nazorg

Na afloop van de werkzaamheden controleren we of de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. We ruimen alle rommel netjes op.

04.

Het beste voor uw spouwmuur, vloer en bodem

Innovatieve Isolatie met EnveriFoam®

Ontdek de revolutie in isolatie met EnveriFoam®. Dit geavanceerde isolatiemateriaal, met zijn unieke open celstructuur, wordt ter plekke vloeibaar verwerkt, waarna het uitzet tot een schuim dat perfect afdicht zonder te plakken of op te zwellen. EnveriFoam® is een isolatiemiddel van een open structuur schuim dat wij gebruiken voor de buitenmuren (spouwmuur), dakhellingen en holle plafonds.

Heeft u vragen? Wij hebben de antwoorden!!

In 2 stappen naar een offerte

Ons team staat voor u klaar via telefoon en WhatsApp. Bel ons voor een snel antwoord op uw isolatievraagstukken of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende offerte.