Isolatiesubsidie Groningen: Maak samen met ons uw huis energiezuinig!

Wij streven altijd naar een 5 sterren review

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden Vraag dan eens een adviesgesprek bij ons aan! We komen graag langs voor een technische schouw en de mogelijkheden!

11

Apr '24

Bij Gevelbeheer Noord zijn we gedreven door de missie om energiezuinige woningen te creëren en duurzaamheid te bevorderen. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat bewoners in Groningen kunnen profiteren van speciale subsidieregelingen voor isolatiemaatregelen. Lees verder om te ontdekken hoe u uw huis kunt upgraden naar een comfortabelere en energie-efficiëntere leefruimte met de isolatiesubsidie in Groningen.

Isolatiesubsidie Groningen: Onze ondersteuning voor uw isolatiebehoeften

Als u in Groningen woont en op zoek bent naar manieren om uw huis energiezuiniger te maken, dan bent u bij Gevelbeheer Noord aan het juiste adres. We bieden een scala aan isolatiemaatregelen om uw huis te beschermen tegen energieverlies en uw energierekening te verlagen. Met de isolatiesubsidie Groningen worden deze oplossingen nog toegankelijker en betaalbaarder voor alle bewoners.

Volledige financiering voor bewoners met (middel)zware versterking

Voor bewoners die een (middel)zware versterking van hun huis nodig hebben, biedt de overheid volledige financiering van de isolatiekosten. We begrijpen dat deze huizen speciale ondersteuning nodig hebben, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat deze bewoners kunnen profiteren van hoogwaardige isolatie zonder extra kosten.

100% vergoeding voor bewoners binnen het versterkingsgebied

Als u binnen het versterkingsgebied van Groningen woont, kunt u genieten van een 100% vergoeding van de isolatiekosten. Deze subsidie stelt u in staat om uw huis comfortabeler en energie-efficiënter te maken, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst voor Groningen.

Volledige Vergoeding voor bewoners met beperkt inkomen

Voor bewoners in gemeenten waar het inkomen maximaal 140% van het minimumloon bedraagt, is er ook subsidie voor een volledige vergoeding van de isolatiekosten. Bij Gevelbeheer Noord geloven we dat isolatie voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht het inkomen, en met deze subsidie maakt de overheid dat mogelijk voor deze groep bewoners van Groningen en Noord-Drenthe.

50% Subsidie voor bewoners in de rest van Groningen en Noord-Drenthe

Zelfs als u niet binnen het versterkingsgebied of een gemeente met beperkt inkomen woont, kunt u nog steeds profiteren van extra isolatiesubsidie. Bewoners in de rest van Groningen en drie gemeenten in Noord-Drenthe ontvangen een subsidie van 50% voor isolatiemaatregelen. Dit stelt ook deze bewoners in staat om tegen een gereduceerd tarief te investeren in energie-efficiëntie en uw huis te beschermen tegen warmteverlies.

Conclusie: Investeer in een comfortabelere en energiezuinigere toekomst

Bij Gevelbeheer Noord geloven we dat isolatie de sleutel is tot een comfortabelere en energiezuinigere toekomst. Met de isolatiesubsidie in Groningen maken we het voor vrijwel alle bewoners van dit mooie gebied mogelijk om hun huis te upgraden naar een hoger niveau van comfort en efficiëntie, zonder de financiële lasten volledig te dragen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe u kunt profiteren van deze subsidie en uw huis kunt transformeren naar een energiezuinige woning in ons mooie Groningen!

Tags :

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn