Vloerisolatie met PIF: Een slimme en duurzame keuze voor uw woning

Wij streven altijd naar een 5 sterren review

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden Vraag dan eens een adviesgesprek bij ons aan! We komen graag langs voor een technische schouw en de mogelijkheden!

11

Apr '24

Bij Gevelbeheer Noord staan we klaar om uw huis te voorzien van hoogwaardige isolatieoplossingen, met ons geavanceerde PIF (Polyurethaan Injectie Foam) systeem voor vloerisolatie. Ontdek waarom vloerisolatie met PIF de ideale keuze is voor een comfortabeler en energiezuiniger huis.

Waarom kiezen voor vloerisolatie met PIF?

Vloerisolatie is cruciaal voor het verbeteren van het thermisch comfort en het verlagen van energiekosten. Met PIF bieden we een geavanceerde oplossing die uitblinkt in:

Hoge isolatiewaarde: PIF heeft uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor warmteverlies door de vloer aanzienlijk wordt verminderd. Dit resulteert in een comfortabeler huis gedurende alle seizoenen.

Eenvoudige installatie: Dankzij het lichtgewicht en gemakkelijk te verwerken karakter van PIF, wordt de installatie snel en efficiënt uitgevoerd door onze ervaren vakmensen. Dit gebeurt met minimale verstoring van uw dagelijkse routine.

Milieuvriendelijk en duurzaam: PIF is niet alleen een duurzame isolatieoplossing die jarenlang meegaat zonder aan effectiviteit in te boeten, maar het is ook volledig recyclebaar. Dit maakt het een milieuvriendelijke keuze voor uw vloerisolatieproject.

Profiteer van subsidies voor vloerisolatie

Ontdek hoe vloerisolatie niet alleen zorgt voor een warmer huis en lagere energiekosten, maar ook kan worden ondersteund door financiële voordelen. Maak gebruik van subsidies en financiële ondersteuning om uw vloerisolatieproject nog aantrekkelijker te maken:

Verlaagd btw-tarief: Profiteer van een verlaagd btw-tarief van 9% voor vloerisolatie bij woningen ouder dan 2 jaar. Hierdoor kunt u besparen op arbeidskosten en uw woning comfortabeler maken.

Energiebespaarlening van het Warmtefonds: Financier uw vloerisolatie met een voordelige Energiebespaarlening. Hierbij kunt u tot € 27.000 lenen zonder afsluitkosten en tegen een vaste rentevoet.

ISDE subsidie: Ontvang subsidie tot € 5,50 per m² voor vloerisolatie in 2024. Verdubbel de subsidie door te kiezen voor milieuvriendelijke isolatiematerialen. Zo bespaart u niet alleen op energiekosten, maar draagt u ook bij aan een duurzamere toekomst.

Gemeentelijke subsidie: Informeer bij uw gemeente naar mogelijke subsidies voor vloerisolatie. Hiermee kunt u uw woning energiezuiniger maken en besparen op uw energierekening.

Klaar om te investeren in vloerisolatie met PIF en te profiteren van alle voordelen? Neem vandaag nog contact op met Gevelbeheer Noord voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we uw huis kunnen transformeren in een comfortabele, energiezuinige omgeving.

 

 

Tags :

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn